woensdag 11 december 2013

Eén-omroepster Eva Daeleman samen met zussen in 'De Grote Eva, Ella en Emma Ochtendshow'


Eén-omroepster Eva Daeleman samen met zussen in 'De Grote Eva, Ella en Emma Ochtendshow'

Donderdag 8 maart viert de wereld Internationale Vrouwendag, een dag die ook bij radiozender MNM niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Eén-omroepster Eva Daeleman zal dan samen met haar zussen Ella (18) en Emma (16) de ochtendshow van Peter Van de Veire overnemen. Hun programma zal 'De Grote Eva, Ella en Emma Daeleman Ochtendshow' heten.

Peter Van de Veire mag donderdag wel niet thuisblijven. De vrouwen zetten hem aan het werk, want Eva Daeleman en haar zussen schakelen hem in als redacteur van het programma.

Mannen die vrezen dat de ochtendshow donderdag maar saai zal worden, hoeven zich volgens Eva Daeleman ook geen zorgen te maken. 'Als het over vrouwen gaat, gaat het vooral over ons gezaag en ons gebrek aan humor. Ik kan met m’n hand op m’n hart zeggen dat mijn zussen hi-la-risch zijn', klinkt het.

De Grote Eva, Ella en Emma Daeleman Show

Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag, morgen donderdag 8 maart zal Eva Daeleman De ochtendshow op MNM presenteren samen met haar zussen Ella en Emma.

Hun programma zal voor de gelegenheid De Grote Eva, Ella en Emma Daeleman Ochtendshow heten. De drie zussen willen samen de gelijkheid tussen mannen en vrouwen in de kijker zetten.

Morgen viert de wereld Internationale Vrouwendag, een dag die ook bij MNM niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Eva, Ella en Emma Daeleman zullen samen de ochtendshow overnemen. Die heet voor één keer niet De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, maar wel De Grote Eva, Ella en Emma Daeleman Ochtendshow.

Dat er zoiets als Internationale Vrouwendag bestaat, vinden Eva, Ella en Emma in ieder geval heel belangrijk. Eva Daeleman: “Eigenlijk mogen wij nog van geluk spreken dat we in Vlaanderen wonen. Onze lonen zijn misschien niet gelijk, maar in Afrika en Azië is het nog erger gesteld en worden vrouwen echt onderdrukt. Dat vind ik triest... Laat een vrouw een vrouw zijn. En geef hen alstublieft dezelfde rechten als mannen. Gelukkig worden zulke feiten in de spotlight gezet op Internationale Vrouwendag.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten