zondag 1 juni 2014

Eva Daeleman was nieuwe sidekick in De grote Peter Van de Veire ochtendshow op MNM

 
Eva Daeleman was nieuwe sidekick in De grote Peter Van de Veire ochtendshow op MNM
De luisteraars van MNM hadden hem enkele maanden moeten missen, maar vanaf nu was hij er weer: De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Peter Van de Veire luidt vanaf maandag 4 januari weer elke ochtend vol goesting het begin van een nieuwe dag in. Hij krijgt daarbij vanaf dit seizoen de hulp van kersvers radiotalent Eva Daeleman, een pittige 19-jarige jongedame uit Haacht die haar sporen onder meer verdiende bij de Brusselse zenders FM Brussel en XL Air. Samen zorgen ze ervoor dat de luisteraars goed gemutst, vlot en geïnformeerd op het werk of op school aankomen.

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow blijft even verrassend en afwisselend als vorig seizoen, maar Peter en Eva Daeleman bereiden ook enkele nieuwe rubrieken voor. Op maandag brengt redacteur SportStan een uitgebreid en origineel overzicht van het voorbije sportweekend.
Op dinsdag blijft de OBV, de ‘Onbekende Bekende Vlaming’, op post. Woensdag wordt de dag van het kind. Samen met Keanu, een jonge en bijzonder pientere landgenoot, zoeken Peter en Eva Daeleman dan oplossingen voor de grote wereldproblemen. Op donderdag komt psychologe Loes Gabriëls langs. Zij verklaart enkele bijzondere of grappige dromen van luisteraars.
En op vrijdag is er zowaar krimi op MNM met VDV & Eva Daeleman, een rubriekje waarin Vlaanderens nieuwste speurdersduo Baantjer, Aspe en Witse het vuur aan de schenen zal leggen.
Peter en Eva hebben er alvast veel zin in:
Peter Van de Veire: “We hopen dat de luisteraar van MNM evenveel zin heeft in de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow als Eva en mezelf. Eva? Eva Daeleman is platinablond, laat met haar glimlach de zon schijnen én ze heeft een wonderlijk mooie stem waar Vlaanderen elke dag zéér graag zal mee opstaan. Zij zorgt er voor dat je weet waar je in de file kan gaan staan én waar de politie je kan flitsen. Om het jaar goed te beginnen, voorspellen we maandag de toekomst van Yves Leterme en Ignace Crombé; delen we op dinsdag taarten uit én komen de drie koninginnen van K3 langs voor hun eerste live radio-optreden in de nieuwe bezetting. Het wordt dus heerlijk gezellig op MNM. Of om het samen te vatten: Goeiemorgen! Vanaf maandag. Wij hebben er zin in.”
Eva Daeleman: “Ik ben al zo’n drie weken echt aan ’t aftellen tot 4 januari en dus ongelofelijk blij dat het bijna zo ver is. Met een grote portie goesting zijn Peter en ik vanaf maandag ontiegelijk vroeg uit de veren om de luisteraar een heerlijke ‘goeiemorgen’ te bezorgen. Het opstaan op zich zal geen probleem zijn, al heb ik voor de zekerheid drie wekkers geprogrammeerd, je weet maar nooit.”
Vanaf maandag 4 januari was De grote Peter Van de Veire ochtendshow weer op MNM. Nu Peter Live afgelopen is, staat Peter Van de Veire opnieuw elke dag vroeg op om de luisteraars goedgeluimd door de ochtend te helpen.
Hij krijgt daarbij de hulp van een nieuwe sidekick: Eva Daeleman. Dit nieuwe radiotalent verdiende eerder al haar sporen bij de Brusselse radiozenders FM Brussel en XL Air. Dave Peters en Ann Van Elsen, die sinds september de ochtend hadden overgenomen van Peter, verhuizen weer naar de avondspits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten