maandag 7 januari 2013

Peter Van de Veire moet op MNM verder zonder Eva Daeleman maar met Nasrien Cnops


Peter Van de Veire moet op MNM verder zonder Eva Daeleman maar met Nasrien Cnops

 Eva Daeleman (22) is niet langer de sidekick van Peter Van de Veire op radiozender MNM. Het duo presenteerde sinds begin 2010 samen De grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Dat programma keert op maandag 27 augustus terug met Peter Van de Veire, maar die krijgt wel een nieuwe copiloot.

Eva Daeleman heeft het wellicht te druk met haar nieuwe job als presentatrice van het Eén-programma  Fabriek romantiek, een lifestyleprogramma ‘over alles wat het leven kleur geeft’ dat dit najaar te zien is. Ze is ook nog omroepster bij Eén.

Peter Van de Veire stelt zijn nieuwe sidekick maandag aan Vlaanderen voor tijdens een uitzending vanuit het voetbalstadion van KV Mechelen. Na de voorstelling spelen de stemmen van MNM een partij voetbal tegen een ploeg van luisteraars.

Peter Van de Veire doet het na Eva Daeleman met Nasrien Cnops op MNM

 Ochtendshowpresentator Peter Van de Veire heeft zijn nieuwe sidekick voorgesteld: de 23-jarige Nasrien Cnops. MNM presenteerde meteen ook zijn najaarsprogramma. Opvallend is de komst van eigen nieuwsbulletins.

De 23-jarige Nasrien Cnops uit het Werchterse platteland werkte als redactrice bij MNM, onder meer voor het laatavondprogramma 'Night Lounge'. In maart vorig jaar sierde ze nog in bikini en badpak de cover van het mannenblad P-magazine. Ze is de dochter van Harry Cnops, oud-profvoetballer en trainer. 'Ik wil met Nasrien de energieleverancier van Vlaanderen worden', onthulde Peter Van de Veire zijn plannen.

Andere nieuwe stemmen zijn Leen De Witte en Leen De Ridder. Vanaf maandag 3 september brengt MNM nieuwsuitzendingen op maat van de luisteraar met eigen ankers. 'Nieuws blijft uiteraard nieuws, maar de verpakking zal die van MNM zijn. Dat zal zich uiten in de vormgeving, het taalgebruik en de uitwerking van de onderwerpen. Daarnaast zetten we in op eigen verhalen die horen bij de leefwereld van de MNM-luisteraar', lichtte nieuwscoördinator Elke Jacobs toe.

Verder verhuist Eva Daeleman naar de ochtend met een eigen programma en ook Tom De Cock (Planeet De Cock) en Karolien Debecker presenteren nieuwe dagelijkse programma's. 'Samen met en door de luisteraars sterke radio maken, dat blijft onze drijfveer voor het najaar van 2012. We kiezen voor nog meer muziek, nog meer interactie en nog beter nieuws', besluit MNM-nethoofd Rino Ver Eecke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten