zaterdag 12 april 2014

MNM-dj Eva Daeleman nieuwe omroepster van Eén als vervangster van Katja Retsin

MNM-dj Eva Daeleman nieuwe omroepster van Eén als vervangster van Katja Retsin
Midden augustus volgt MNM-dj Eva Daeleman Katja Retsin op als omroepster bij Eén. Daeleman, sinds 2 jaar de sidekick van Peter Van de Veire bij MNM, is 21 jaar en bijzonder verheugd met haar nieuwe opdracht. Naast haar omroepwerk zal ze ook bij MNM blijven werken.
MNM vierde de 'Dag van de Omroepster'. Een handige 'dekmantel' om het nieuws bekend te maken. 'Ik wist het zelf al een paar dagen en het was heel lastig om te zwijgen', zei Eva Daelemann op de radio. 'Ik ben zo blij dat ik het nu eindelijk aan iedereen mag vertellen.'
 
Naast omroepen voor Eén zal Eva Daeleman ook bij MNM blijven presenteren. Meteen pak van het hart van Peter Van de Veire. 'Ik kan niet zonder jou, dat weet je toch', grapte ze.
Netmanager van Eén Jean Philip De Tender is verheugd met de komst van Eva Daeleman naar zijn zender. Hij blijft ook de keuze voor het inzetten van omroepsters verdedigen. 'Een zender moet warmte en persoonlijkheid uitstralen.'
 
Eva Daeleman neemt half augustus de taken van Katja Retsin over. Retsin gaat werken als freelance presentatrice en is momenteel bezig met de voorbereidingen van eht vtm-programma 'The Bachelor'.
Het Sint-Niklaasinstituut in Kortrijk is De Strafste School 2011. Dat heeft het inspectieteam van MNM beslist. De winnende school liet een diepe indruk na op juryleden Kate Ryan, Uwamungu Cornelis en Tom De Cock en wordt daarvoor beloond met een MNM-wisselbeker uit handen van minister van Onderwijs Pascal Smet, een liveuitzending van 'De Cock Late Night' met optredens van Kevin, Kate Ryan en Stan Van Samang en een live-uitzending van 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' met Eva Daeleman.
Uit het juryrapport:
Kate Ryan: 'Het maximum van de punten voor alles, geen enkele twijfel. Ik was zwaar onder de indruk; echt fantastisch gedaan. Een mooi verhaal, over alles goed nagedacht, een echt avontuur!'
Pascal Smet overhandigt de trofee
's Avonds is de kersverse Strafste School het decor van een aangepaste live-uitzending van 'De Cock Late Night'. Daarin blikt Tom De Cock terug op de hoogtepunten van de wedstrijd en zet een indrukwekkend rijtje live-artiesten de speelplaats of sporthal op zijn kop. Idool- winnaar Kevin geeft er zijn eerste optreden sinds zijn overwinning en ook Kate Ryan en Stan Van Samang zorgen voor livemuziek. Maar het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de plechtige uitreiking van de officieële MNM-wisselbeker voor De Strafste School 2011. Die wordt overhandigd door Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet.
'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' live vanuit Kortrijk Het zal in ieder geval een korte nacht worden, want de volgende ochtend komen Peter Van de Veire en Eva Daeleman tijdens een speciale live-uitzending van 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' langs met ontbijt. Zij brengen bovendien Brahim en Sylver mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten